Bepaal waar de raaklijn horizontaal is Een kromme : x(t)=Bgcos2t ; y(t)=(4t-1)2.Bepaal waar de raaklijn horizontaal is. Masri Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 12 juni 2015 Antwoord Voor punten waarbij de raaklijn aan de kromme horizontaal is geldt:$\eqalign{\frac{dy}{dt}=0}$ en $\eqalign{\frac{dx}{dt}\neq0}$Zou dat lukken?Op 2. Raaklijnen staat een voorbeeld.Parameterkrommen voorkennis vrijdag 12 juni 2015 ©2001-2025 WisFaq
Een kromme : x(t)=Bgcos2t ; y(t)=(4t-1)2.Bepaal waar de raaklijn horizontaal is. Masri Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 12 juni 2015
Masri Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 12 juni 2015
Voor punten waarbij de raaklijn aan de kromme horizontaal is geldt:$\eqalign{\frac{dy}{dt}=0}$ en $\eqalign{\frac{dx}{dt}\neq0}$Zou dat lukken?Op 2. Raaklijnen staat een voorbeeld.Parameterkrommen voorkennis vrijdag 12 juni 2015
vrijdag 12 juni 2015