Re: Romaans venster Dit is een reactie op vraag 74102 Ok, maar die halve cirkel wat gebeurt daar mee? Die moet toch in de formule van de omtrek? Dus dan is die: 12= 2h+d+ (($\pi$/2)·d)Dan is h= 6-(d/2)-(($\pi$/4)·d)Of niet? Emily 2de graad ASO - zaterdag 18 oktober 2014 Antwoord Klopt helemaal! Nu de oppervlakte? zaterdag 18 oktober 2014 Re: Re: Romaans venster ©2001-2025 WisFaq
Ok, maar die halve cirkel wat gebeurt daar mee? Die moet toch in de formule van de omtrek? Dus dan is die: 12= 2h+d+ (($\pi$/2)·d)Dan is h= 6-(d/2)-(($\pi$/4)·d)Of niet? Emily 2de graad ASO - zaterdag 18 oktober 2014
Emily 2de graad ASO - zaterdag 18 oktober 2014
Klopt helemaal! Nu de oppervlakte? zaterdag 18 oktober 2014
zaterdag 18 oktober 2014