Computer algebra programma
Ik zoek een geschikt computer algebra programma die wiskundige modellen op kan lossen. Bijvoorbeeld in deze vorm: MAX A = 12·B + C + D2 + sin(E) B = 5·F+12 C = D E = (B·$\pi$)/√2
Luke k
Student hbo - dinsdag 2 december 2008
Antwoord
Kijk eens op http://www.can.nl
Hier vind je programma's als Maple en Mathematica.
Dit zijn zeer bruikbare programma´s, ik denk dat in jou geval vooral Mathematica heel handig is aangezien het vol zit met ingebouwde algoritmes om dat soort dingen op te lossen.
Hoop dat je hiermee geholpen bent.
Groeten, Davey
woensdag 3 december 2008
©2001-2024 WisFaq
|