\require{AMSmath} Evenwijdig Toon aan dat de rechte door de punten A(5,7,9)en B(4,11,9) evenwijdig is met de rechte met vergelijkingen (x-1):(-3) = (y-2):12 , Z=5 karel 2de graad ASO - woensdag 7 juni 2023 Antwoord Zie Evenwijdig kphart donderdag 8 juni 2023 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Toon aan dat de rechte door de punten A(5,7,9)en B(4,11,9) evenwijdig is met de rechte met vergelijkingen (x-1):(-3) = (y-2):12 , Z=5 karel 2de graad ASO - woensdag 7 juni 2023
karel 2de graad ASO - woensdag 7 juni 2023
Zie Evenwijdig kphart donderdag 8 juni 2023
kphart donderdag 8 juni 2023
©2001-2024 WisFaq