\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking geg: sinα= 3·cosα bereken dan, sinα · cosα max 2de graad ASO - maandag 17 april 2023 Antwoord En? Wat heb je zelf al geprobeerd? Denk eens aan $\sin^2\alpha+\cos^2\alpha=1$, nu heb je twee vergelijkingen met $\sin\alpha$ en $\cos\alpha$ als onbekenden. Die kun je nu oplossen. kphart dinsdag 18 april 2023 Re: Goniometrische vergelijking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
geg: sinα= 3·cosα bereken dan, sinα · cosα max 2de graad ASO - maandag 17 april 2023
max 2de graad ASO - maandag 17 april 2023
En? Wat heb je zelf al geprobeerd? Denk eens aan $\sin^2\alpha+\cos^2\alpha=1$, nu heb je twee vergelijkingen met $\sin\alpha$ en $\cos\alpha$ als onbekenden. Die kun je nu oplossen. kphart dinsdag 18 april 2023
kphart dinsdag 18 april 2023
©2001-2024 WisFaq