Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 97597 

Re: Geogebra afdrukvoorbeeld werkt niet

Dankjewel voor het snelle beantwoorden. Ik kom op de Mac niet verder dan een schermpje met bovenaan: tekenvenster, daaronder: overzicht constructiestappen, daaronder: eenheid 1 cm en daar weer onder: annuleren of afdrukken. De achtergrond gaat gehuld in een grijze waas.

Groet, Henk

Henk H
Docent - donderdag 23 februari 2023

Antwoord

Op mijn iMac krijg ik bij afdrukvoorbeeld inderdaad hetzelfde beeld. Dat was een schone installatie dus het ligt aan jouw instellingen. Het werkt gewoon niet...

Dat is dan meer een vraag aan de makers of de community... of chatGPT...Er kunnen verschillende redenen zijn waarom afdrukvoorbeeld niet werkt bij Geogebra op een iMac. Hier zijn enkele suggesties die u kunt proberen:

Controleer of de printer correct is ge´nstalleerd op uw iMac en of deze is ingesteld als de standaardprinter. Als de printer niet correct is ge´nstalleerd of niet is ingesteld als de standaardprinter, kan dit problemen veroorzaken bij het afdrukken.

Controleer of de nieuwste versie van Geogebra is ge´nstalleerd op uw iMac. Mogelijk werkt de afdrukfunctie niet goed als u een verouderde versie van de software gebruikt.

Controleer of u de juiste printerinstellingen heeft geselecteerd voordat u op de knop Afdrukvoorbeeld klikt. Als u de verkeerde instellingen heeft geselecteerd, kan het zijn dat de afdruk niet correct wordt weergegeven.

Probeer de afdrukvoorbeeldfunctie te gebruiken in een andere webbrowser. Het kan zijn dat de webbrowser die u gebruikt, niet compatibel is met Geogebra.

Als geen van deze suggesties het probleem oplost, kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Geogebra of uw iMac-serviceprovider voor verdere hulp.

chatGPT

WvR
donderdag 23 februari 2023

©2001-2024 WisFaq