\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 97306 Re: Re: Pythagoras Hoe los je de vergelijking op? adam 2de graad ASO - woensdag 19 oktober 2022 Antwoord Dat gaat zo:$\eqalign{ & AC^2 + AB^2 = BC^2 \cr & h^2 + 24^2 = (174 - h)^2 \cr & h^2 + 576 = 30276 - 348h + h^2 \cr & 576 = 30276 - 348h \cr & 348h = 29700 \cr & h = \frac{{29700}}{{348}} \approx {\text{85}}{\text{,3}} \cr}$Misschien moet je daar dan nog maar 's op studeren! WvR woensdag 19 oktober 2022 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je de vergelijking op? adam 2de graad ASO - woensdag 19 oktober 2022
adam 2de graad ASO - woensdag 19 oktober 2022
Dat gaat zo:$\eqalign{ & AC^2 + AB^2 = BC^2 \cr & h^2 + 24^2 = (174 - h)^2 \cr & h^2 + 576 = 30276 - 348h + h^2 \cr & 576 = 30276 - 348h \cr & 348h = 29700 \cr & h = \frac{{29700}}{{348}} \approx {\text{85}}{\text{,3}} \cr}$Misschien moet je daar dan nog maar 's op studeren! WvR woensdag 19 oktober 2022
WvR woensdag 19 oktober 2022
©2001-2025 WisFaq