\require{AMSmath} Rekenen met machten en exponenten Schrijf zonder haakjes en zo kort mogelijk : (3t - 2)2 G Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 26 maart 2022 Antwoord Dat wordt:$\eqalign{ & \left( {3^t - 2} \right)^2 = \cr & \left( {3^t } \right)^2 - 2 \cdot 2 \cdot 3^t + 4 = \cr & 3^{2t} - 4 \cdot 3^t + 4 \cr}$Over merkwaardige producten gesproken... Wat zijn merkwaardige producten?Lees je de spelregels een keer? WvR zaterdag 26 maart 2022 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Schrijf zonder haakjes en zo kort mogelijk : (3t - 2)2 G Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 26 maart 2022
G Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 26 maart 2022
Dat wordt:$\eqalign{ & \left( {3^t - 2} \right)^2 = \cr & \left( {3^t } \right)^2 - 2 \cdot 2 \cdot 3^t + 4 = \cr & 3^{2t} - 4 \cdot 3^t + 4 \cr}$Over merkwaardige producten gesproken... Wat zijn merkwaardige producten?Lees je de spelregels een keer? WvR zaterdag 26 maart 2022
WvR zaterdag 26 maart 2022
©2001-2025 WisFaq