\require{AMSmath} Bereken de afgeleide Bereken f'(-4,4) indien:f(x) = 2x4 - 5x3 -8x2 - 6 Simon 2de graad ASO - zondag 26 december 2021 Antwoord f'(x)=8x3-15x2-16xDus:f'(-4,4)=...f'(x)$\approx$-901,5Lukt dat zo? WvR zondag 26 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken f'(-4,4) indien:f(x) = 2x4 - 5x3 -8x2 - 6 Simon 2de graad ASO - zondag 26 december 2021
Simon 2de graad ASO - zondag 26 december 2021
f'(x)=8x3-15x2-16xDus:f'(-4,4)=...f'(x)$\approx$-901,5Lukt dat zo? WvR zondag 26 december 2021
WvR zondag 26 december 2021
©2001-2024 WisFaq