Basketter De kans dat een basketter in de ring gooit bedraagt 0,85. Hoe groot is de kans dat hij 9 keer in de ring gooit bij 10 worpen?Ik deed:n=10p=0.85x=9Kan u zeggen waar maak ik fout? A 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021 Antwoord Nu jij weer... WvR zondag 23 mei 2021 Re: Basketter ©2001-2022 WisFaq
De kans dat een basketter in de ring gooit bedraagt 0,85. Hoe groot is de kans dat hij 9 keer in de ring gooit bij 10 worpen?Ik deed:n=10p=0.85x=9Kan u zeggen waar maak ik fout? A 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021
A 3de graad ASO - zondag 23 mei 2021
Nu jij weer... WvR zondag 23 mei 2021
WvR zondag 23 mei 2021
©2001-2022 WisFaq