\require{AMSmath} Hoeken salderen naar nul hallo wiskunde-vrinden!kan iemand mij verklaren waarom cos(10°) - cos(50°) -cos(70°) = 0. Evenals sin(70°) - sin(50°) - sin(10°) = 0 Jan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 8 mei 2021 Antwoord Probeer $\cos50^\circ+\cos70^\circ$ maar eens om te bouwen met behulp van de regels van Simpson. En probeer dat ook eens met $\sin70^\circ-\sin50^\circ$. kphart zaterdag 8 mei 2021 ©2001-2022 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo wiskunde-vrinden!kan iemand mij verklaren waarom cos(10°) - cos(50°) -cos(70°) = 0. Evenals sin(70°) - sin(50°) - sin(10°) = 0 Jan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 8 mei 2021
Jan Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 8 mei 2021
Probeer $\cos50^\circ+\cos70^\circ$ maar eens om te bouwen met behulp van de regels van Simpson. En probeer dat ook eens met $\sin70^\circ-\sin50^\circ$. kphart zaterdag 8 mei 2021
kphart zaterdag 8 mei 2021
©2001-2022 WisFaq