\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92098 Re: Re: De lengte van de paden Dat stond in de vraag.'De wijkraad wil dat het punt E voor de bushalte zo gekozen wordt, dat de paden AE en BE even lang zijn.'Dit stond nog wel voor de vraag. steyn Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 april 2021 Antwoord Dat is ook leuk, maar dat is dan informatie achteraf want hier stond daar niets over...Als AE en BE evenlang zijn dan geldt:$\eqalign{ & \sqrt {x^2 + 1} = \sqrt {x^2 - 8x + 20} \cr & x^2 + 1 = x^2 - 8x + 20 \cr & 1 = - 8x + 20 \cr & 8x = 19 \cr & x = 2\frac{3}{8} \cr & L = 1\frac{1}{4}\sqrt {17} \approx 5,15\,\,hm \cr}$Dus zo doe je dat... WvR vrijdag 30 april 2021 Re: Re: Re: De lengte van de paden ©2001-2022 WisFaq
\require{AMSmath}
Dat stond in de vraag.'De wijkraad wil dat het punt E voor de bushalte zo gekozen wordt, dat de paden AE en BE even lang zijn.'Dit stond nog wel voor de vraag. steyn Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 april 2021
steyn Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 30 april 2021
Dat is ook leuk, maar dat is dan informatie achteraf want hier stond daar niets over...Als AE en BE evenlang zijn dan geldt:$\eqalign{ & \sqrt {x^2 + 1} = \sqrt {x^2 - 8x + 20} \cr & x^2 + 1 = x^2 - 8x + 20 \cr & 1 = - 8x + 20 \cr & 8x = 19 \cr & x = 2\frac{3}{8} \cr & L = 1\frac{1}{4}\sqrt {17} \approx 5,15\,\,hm \cr}$Dus zo doe je dat... WvR vrijdag 30 april 2021
WvR vrijdag 30 april 2021
©2001-2022 WisFaq