\require{AMSmath} Vergelijking met wortel en gonio in oplossen Ik probeer een opgave van een examenwerk op te lossen, maar kom er niet uit. Is er iemand die mij een hint kan geven hoe ik deze kan oplossen?$\eqalign{ - 6\sin (2x) = \frac{1}{{\sqrt {2x} }}}$Alvast bedankt! Ansh Iets anders - donderdag 1 april 2021 Antwoord Ik denk dat je deze vergelijking zal moeten benaderen met je grafische rekenmachine. Een algebraische oplossing lijkt me niet mogelijk.Welk examenwerk is het? WvR donderdag 1 april 2021 Re: Vergelijking met wortel en gonio in oplossen ©2001-2022 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik probeer een opgave van een examenwerk op te lossen, maar kom er niet uit. Is er iemand die mij een hint kan geven hoe ik deze kan oplossen?$\eqalign{ - 6\sin (2x) = \frac{1}{{\sqrt {2x} }}}$Alvast bedankt! Ansh Iets anders - donderdag 1 april 2021
Ansh Iets anders - donderdag 1 april 2021
Ik denk dat je deze vergelijking zal moeten benaderen met je grafische rekenmachine. Een algebraische oplossing lijkt me niet mogelijk.Welk examenwerk is het? WvR donderdag 1 april 2021
WvR donderdag 1 april 2021
©2001-2022 WisFaq