\require{AMSmath} Omslagpunt Welke vergelijking hoort bij het omslagpunt van y=3x+16 en y=8x-4?En welke vergelijking hoor bij het omslagpunt van k=8s+5 en k=15s-44? Venus Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 23 januari 2021 Antwoord Bij de eerste vergelijking:$3x+16=8x-4$Bij de tweede hoort de vergelijking:$8s+5=15s-44$...en dan nog even oplossen... WvR zaterdag 23 januari 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke vergelijking hoort bij het omslagpunt van y=3x+16 en y=8x-4?En welke vergelijking hoor bij het omslagpunt van k=8s+5 en k=15s-44? Venus Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 23 januari 2021
Venus Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 23 januari 2021
Bij de eerste vergelijking:$3x+16=8x-4$Bij de tweede hoort de vergelijking:$8s+5=15s-44$...en dan nog even oplossen... WvR zaterdag 23 januari 2021
WvR zaterdag 23 januari 2021
©2001-2024 WisFaq