Dit is een reactie op vraag 91372 Re: Afgeleiden Welke functie moet ik dan afleiden? satya Student Hoger Onderwijs België - zondag 17 januari 2021 Antwoord Je weet $\eqalign{y = {{3125} \over x}}$ zodat:$\eqalign{O(x) = \left( {x + 10} \right)\left( {{{3125} \over x} + 100} \right)}$De oppervlakte uitgesrukt in $x$. Voor welke waarde van $x$ heb je te maken met een minimum? WvR zondag 17 januari 2021 Re: Re: Afgeleiden ©2001-2022 WisFaq
Welke functie moet ik dan afleiden? satya Student Hoger Onderwijs België - zondag 17 januari 2021
satya Student Hoger Onderwijs België - zondag 17 januari 2021
Je weet $\eqalign{y = {{3125} \over x}}$ zodat:$\eqalign{O(x) = \left( {x + 10} \right)\left( {{{3125} \over x} + 100} \right)}$De oppervlakte uitgesrukt in $x$. Voor welke waarde van $x$ heb je te maken met een minimum? WvR zondag 17 januari 2021
WvR zondag 17 januari 2021
©2001-2022 WisFaq