\require{AMSmath} Bewijs dat een orthogonaal complement een deelruimte is Beste,Hoe kan je bewijzen dat een orthogonaal complement van W een deelruimte is?W^⊥={vector u∈ℝ| vector u*vector w =0, ∀ vector w∈W}Alvast bedankt! Jens Student universiteit België - zondag 20 december 2020 Antwoord Door de eisen voor `deelruimte' langs te lopen. $0\in W^\perp$ als $u,v\in W^\perp$ dan $u+v\in W^\perp$ als $u\in W^\perp$ en $\lambda\in\mathbb{R}$ dan $\lambda u\in W^\perp$En dat doe je door de definite van $W^\perp$ en die van het inwendig product te gebruiken. kphart zondag 20 december 2020 Re: Bewijs dat een orthogonaal complement een deelruimte is ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Hoe kan je bewijzen dat een orthogonaal complement van W een deelruimte is?W^⊥={vector u∈ℝ| vector u*vector w =0, ∀ vector w∈W}Alvast bedankt! Jens Student universiteit België - zondag 20 december 2020
Jens Student universiteit België - zondag 20 december 2020
Door de eisen voor `deelruimte' langs te lopen. $0\in W^\perp$ als $u,v\in W^\perp$ dan $u+v\in W^\perp$ als $u\in W^\perp$ en $\lambda\in\mathbb{R}$ dan $\lambda u\in W^\perp$En dat doe je door de definite van $W^\perp$ en die van het inwendig product te gebruiken. kphart zondag 20 december 2020
kphart zondag 20 december 2020
©2001-2024 WisFaq