\require{AMSmath} Sinus en cosinus Hoe bereken je de hoek x als de vergelijking het volgende is.sinx/sin(x/2)=1,5Sinus en cosinus Pieter Student hbo - donderdag 26 maart 2020 Antwoord Dat zou zo kunnen:$\eqalign{ & \frac{{\sin (x)}}{{\sin (\frac{x}{2})}} = 1,5 \cr & \frac{{\sin (2A)}}{{\sin (A)}} = 1,5 \cr & \frac{{2\sin (A)\cos (A)}}{{\sin (A)}} = 1,5 \cr & ... \cr}$Lukt dat zo? WvR donderdag 26 maart 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de hoek x als de vergelijking het volgende is.sinx/sin(x/2)=1,5Sinus en cosinus Pieter Student hbo - donderdag 26 maart 2020
Pieter Student hbo - donderdag 26 maart 2020
Dat zou zo kunnen:$\eqalign{ & \frac{{\sin (x)}}{{\sin (\frac{x}{2})}} = 1,5 \cr & \frac{{\sin (2A)}}{{\sin (A)}} = 1,5 \cr & \frac{{2\sin (A)\cos (A)}}{{\sin (A)}} = 1,5 \cr & ... \cr}$Lukt dat zo? WvR donderdag 26 maart 2020
WvR donderdag 26 maart 2020
©2001-2024 WisFaq