\require{AMSmath} Functies Als f een reëele functie is met:f(x + 1)=(x + 1)f(f(2x − x2))voor alle x ∈ R, dan is f(2) gelijk aan?Ik snap niet hoe ik deze moet oplossen en heb hem dringend nodig. Alvast bedankt. Timmy 3de graad ASO - maandag 6 januari 2020 Antwoord Ik zou $x=1$ invullen ... kphart maandag 6 januari 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als f een reëele functie is met:f(x + 1)=(x + 1)f(f(2x − x2))voor alle x ∈ R, dan is f(2) gelijk aan?Ik snap niet hoe ik deze moet oplossen en heb hem dringend nodig. Alvast bedankt. Timmy 3de graad ASO - maandag 6 januari 2020
Timmy 3de graad ASO - maandag 6 januari 2020
Ik zou $x=1$ invullen ... kphart maandag 6 januari 2020
kphart maandag 6 januari 2020
©2001-2024 WisFaq