\require{AMSmath} Boogtangens Hoe bereken je manueel de Boogtangens? Bv. Bgtan(3) Babett 3de graad ASO - donderdag 21 november 2019 Antwoord x=Bgtan(3) is een van de oplossingen van de vergelijking tan(x)=3.Dus je vraag komt overeen met: hoe los je de vergelijking tan(x)=3 manueel op.Volgens mij is dat niet een van de bekende waarden van de functie tangens, maar alla, een kniesoor die daarop let. hk donderdag 21 november 2019 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je manueel de Boogtangens? Bv. Bgtan(3) Babett 3de graad ASO - donderdag 21 november 2019
Babett 3de graad ASO - donderdag 21 november 2019
x=Bgtan(3) is een van de oplossingen van de vergelijking tan(x)=3.Dus je vraag komt overeen met: hoe los je de vergelijking tan(x)=3 manueel op.Volgens mij is dat niet een van de bekende waarden van de functie tangens, maar alla, een kniesoor die daarop let. hk donderdag 21 november 2019
hk donderdag 21 november 2019
©2001-2025 WisFaq