\require{AMSmath} Binonium van Newton Hoe bereken ik∑_(k=0)^10▒〖(10Šk) 1/2^10 〗 Ronald Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 27 december 2018 Antwoord 't Is niet echt goed te lezen...Is het dit?$\sum\limits_{k = 0}^{10} {\left( {\begin{array}{*{20}c} {10} \\ k \\\end{array}} \right)} \cdot \left( {\frac{1}{2}} \right)^{10}$...en anders misschien even een plaatje sturen? WvR donderdag 27 december 2018 Re: Binonium van Newton ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik∑_(k=0)^10▒〖(10Šk) 1/2^10 〗 Ronald Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 27 december 2018
Ronald Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 27 december 2018
't Is niet echt goed te lezen...Is het dit?$\sum\limits_{k = 0}^{10} {\left( {\begin{array}{*{20}c} {10} \\ k \\\end{array}} \right)} \cdot \left( {\frac{1}{2}} \right)^{10}$...en anders misschien even een plaatje sturen? WvR donderdag 27 december 2018
WvR donderdag 27 december 2018
©2001-2024 WisFaq