\require{AMSmath} Bereken x Hallo allemaal wie niet hoe ik de waarde van x moet uitrekenen wie kan mij daarbij helpen. Alvast bedanktsin x = -0,5 en x $\in$(0, 2$\pi$) Wat is de waarde van x? trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 juli 2017 Antwoord $\sin(x)=-\frac{1}{2}$ en x ligt tussen $0$ en $2\pi$. Gebruik de eenheidscirkel! Misschien kan onderstaande pagina's bekijken?radialengoniometrische vergelijkingen WvR zaterdag 1 juli 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo allemaal wie niet hoe ik de waarde van x moet uitrekenen wie kan mij daarbij helpen. Alvast bedanktsin x = -0,5 en x $\in$(0, 2$\pi$) Wat is de waarde van x? trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 juli 2017
trafas Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 1 juli 2017
$\sin(x)=-\frac{1}{2}$ en x ligt tussen $0$ en $2\pi$. Gebruik de eenheidscirkel! Misschien kan onderstaande pagina's bekijken?radialengoniometrische vergelijkingen WvR zaterdag 1 juli 2017
WvR zaterdag 1 juli 2017
©2001-2024 WisFaq