\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72790 Re: Dezelfde helling Kan je ook 3x2-6x5=03x2(-2x3+1)=0 ? Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 mei 2017 Antwoord Daar is niets mis mee... WvR donderdag 11 mei 2017 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan je ook 3x2-6x5=03x2(-2x3+1)=0 ? Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 mei 2017
Anouk Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 11 mei 2017
Daar is niets mis mee... WvR donderdag 11 mei 2017
WvR donderdag 11 mei 2017
©2001-2025 WisFaq