\require{AMSmath} 1 vergelijking 2 dezelfde onbekende 17.88735= 0.195 · 9.81 ·x +0.55·x ammar Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 februari 2017 Antwoord 17.88735= 0.195 · 9.81 ·x +0.55·x heeft dezelfde oplossing als 17.88735= (0.195 · 9.81 +0.55)·x Nu jij weer. hk zondag 26 februari 2017 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
17.88735= 0.195 · 9.81 ·x +0.55·x ammar Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 februari 2017
ammar Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 26 februari 2017
17.88735= 0.195 · 9.81 ·x +0.55·x heeft dezelfde oplossing als 17.88735= (0.195 · 9.81 +0.55)·x Nu jij weer. hk zondag 26 februari 2017
hk zondag 26 februari 2017
©2001-2024 WisFaq