\require{AMSmath} Functies met parameters De top van de grafiek fp(x)=-0.25x2 +(p+2)·x+p3 ligt op y=2x+8, bereken p en daarbijhorende extreem.Ik weet wel dat je eerst de $x_{top}$ moet berekenen en dan de $y_{top}$. Deze coördinaat moet je gelijkstellen aan y=2x+8 maar ik kom niet meer uit?Alvast bedankt voor de hulp monish Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 februari 2017 Antwoord Het is misschien wel handig als je even laat zien waar je vastloopt. hk zondag 5 februari 2017 Re: Functies met parameters ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De top van de grafiek fp(x)=-0.25x2 +(p+2)·x+p3 ligt op y=2x+8, bereken p en daarbijhorende extreem.Ik weet wel dat je eerst de $x_{top}$ moet berekenen en dan de $y_{top}$. Deze coördinaat moet je gelijkstellen aan y=2x+8 maar ik kom niet meer uit?Alvast bedankt voor de hulp monish Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 februari 2017
monish Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 februari 2017
Het is misschien wel handig als je even laat zien waar je vastloopt. hk zondag 5 februari 2017
hk zondag 5 februari 2017
©2001-2024 WisFaq