\require{AMSmath} Limieten BesteMag ik de volgende oefening zo uitwerken?lim (x/(x+2))x=x$\to\infty$lim (1/(1+(1/x)·2))x=x$\to\infty$1/e2 David Student Hoger Onderwijs België - woensdag 27 juli 2016 Antwoord Hallo Je uitkomst is correct, maar ik begrijp je uitwerking niet ... Hieronder geef ik een meer gedetailleerde uitwerking. Ok? LL woensdag 27 juli 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteMag ik de volgende oefening zo uitwerken?lim (x/(x+2))x=x$\to\infty$lim (1/(1+(1/x)·2))x=x$\to\infty$1/e2 David Student Hoger Onderwijs België - woensdag 27 juli 2016
David Student Hoger Onderwijs België - woensdag 27 juli 2016
Hallo Je uitkomst is correct, maar ik begrijp je uitwerking niet ... Hieronder geef ik een meer gedetailleerde uitwerking. Ok? LL woensdag 27 juli 2016
LL woensdag 27 juli 2016
©2001-2024 WisFaq