\require{AMSmath} Complexe sinusoïde Hoe kan ik de onderstaande periodieke functie omvormen naar een complexe sinusoïde vorm? x(t) = 4cos(20πt)+3sin(20πt)−5cos(35πt)+3sin(35πt)+5cos(50πt)+2sin(50πt) Thomas Student universiteit België - dinsdag 23 februari 2016 Antwoord Bedoel je omschrijven door middel van $\cos x=\frac12(e^{ix}+e^{-ix})$ en $\sin x=\frac1{2i}(e^{ix}-e^{-ix})$? Of bedoel je iets anders? kphart woensdag 24 februari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik de onderstaande periodieke functie omvormen naar een complexe sinusoïde vorm? x(t) = 4cos(20πt)+3sin(20πt)−5cos(35πt)+3sin(35πt)+5cos(50πt)+2sin(50πt) Thomas Student universiteit België - dinsdag 23 februari 2016
Thomas Student universiteit België - dinsdag 23 februari 2016
Bedoel je omschrijven door middel van $\cos x=\frac12(e^{ix}+e^{-ix})$ en $\sin x=\frac1{2i}(e^{ix}-e^{-ix})$? Of bedoel je iets anders? kphart woensdag 24 februari 2016
kphart woensdag 24 februari 2016
©2001-2024 WisFaq