Dit is een reactie op vraag 2172 Re: Wortels uit negatieve getallen Mooie uitleg maar je bent -√(5)i vergeten, vierkantswortels komen altijd in koppels voor.Groetjes Letiti Student universiteit België - zondag 31 januari 2016 Antwoord Is dan √4 gelijk aan -2 en ook aan 2?Je moet de afspraak dat √4 = 2 niet verwarren met het feit dat zowel 22 = 4 en (-2)2 = 4 MBL zondag 31 januari 2016 ©2001-2022 WisFaq
Mooie uitleg maar je bent -√(5)i vergeten, vierkantswortels komen altijd in koppels voor.Groetjes Letiti Student universiteit België - zondag 31 januari 2016
Letiti Student universiteit België - zondag 31 januari 2016
Is dan √4 gelijk aan -2 en ook aan 2?Je moet de afspraak dat √4 = 2 niet verwarren met het feit dat zowel 22 = 4 en (-2)2 = 4 MBL zondag 31 januari 2016
MBL zondag 31 januari 2016
©2001-2022 WisFaq