\require{AMSmath} Vergelijking bissectrices Beste, Bepaal vergelijkingen van de bissectrices van de volgende rechtenparen.p $\leftrightarrow$ x = 0 en q $\leftrightarrow$ y = 0Ik snap deze oefening niet, ik heb er al meerdere oefeningen opgemaakt maar deze vind ik moeilijk, gelieve te helpen.M.v.g. Rachel 2de graad ASO - maandag 18 mei 2015 Antwoord De rechte x=0 is de y-as en de rechte y=0 de x-as. De bissectrices zijn dan de rechten y=x en y=-x toch?Help dat? WvR maandag 18 mei 2015 Re: Vergelijking bissectrices ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Bepaal vergelijkingen van de bissectrices van de volgende rechtenparen.p $\leftrightarrow$ x = 0 en q $\leftrightarrow$ y = 0Ik snap deze oefening niet, ik heb er al meerdere oefeningen opgemaakt maar deze vind ik moeilijk, gelieve te helpen.M.v.g. Rachel 2de graad ASO - maandag 18 mei 2015
Rachel 2de graad ASO - maandag 18 mei 2015
De rechte x=0 is de y-as en de rechte y=0 de x-as. De bissectrices zijn dan de rechten y=x en y=-x toch?Help dat? WvR maandag 18 mei 2015
WvR maandag 18 mei 2015
©2001-2024 WisFaq