\require{AMSmath} Kwadratische vergelijkigen 0,1(x-4)2=40graag uitwerking met antwoord. isabel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 12 juni 2014 Antwoord Vul in!0,1(x-4)2=40(x-4)2=400x-4=... of x-4=...x=... of x=...Lukt dat zo?Zie ook 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR donderdag 12 juni 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
0,1(x-4)2=40graag uitwerking met antwoord. isabel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 12 juni 2014
isabel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 12 juni 2014
Vul in!0,1(x-4)2=40(x-4)2=400x-4=... of x-4=...x=... of x=...Lukt dat zo?Zie ook 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR donderdag 12 juni 2014
WvR donderdag 12 juni 2014
©2001-2024 WisFaq