\require{AMSmath} Kwadratische vergelijkingen x2-18x+18=81Ik weet niet hoe ik deze moet oplossen, graag een uitwerking met antwoord. isabel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 12 juni 2014 Antwoord Wat dacht je van:1. Op nul herleiden2. Probeer te ontbinden met de product-som-methode3. Geef de oplossingenDus:x2-18x+18=81x2-18x-63=0(x-21)(x+3)=0x=21 of x=-3Zie 1. Ontbinden in factoren WvR donderdag 12 juni 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x2-18x+18=81Ik weet niet hoe ik deze moet oplossen, graag een uitwerking met antwoord. isabel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 12 juni 2014
isabel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 12 juni 2014
Wat dacht je van:1. Op nul herleiden2. Probeer te ontbinden met de product-som-methode3. Geef de oplossingenDus:x2-18x+18=81x2-18x-63=0(x-21)(x+3)=0x=21 of x=-3Zie 1. Ontbinden in factoren WvR donderdag 12 juni 2014
WvR donderdag 12 juni 2014
©2001-2024 WisFaq