\require{AMSmath} Machten tussen haakjes heyik heb binnenkort een pw en ik begrijp het niet goedhoe bereken je (5a3)4 in een som.ik doe dan 53=125a3 tot de macht 4 is echt heel veelhelp me alsjeblieft serve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 mei 2014 Antwoord Als je de rekenregels van machten toepast moet het toch wel lukken.M6 en M5 geeft:$\left( {5a^3 } \right)^4 = 5^4 \cdot \left( {a^3 } \right)^4 = 625a^{12}$Overigens is het niet onhandig te weten wat 252 is... WvR dinsdag 27 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
heyik heb binnenkort een pw en ik begrijp het niet goedhoe bereken je (5a3)4 in een som.ik doe dan 53=125a3 tot de macht 4 is echt heel veelhelp me alsjeblieft serve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 mei 2014
serve Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 27 mei 2014
Als je de rekenregels van machten toepast moet het toch wel lukken.M6 en M5 geeft:$\left( {5a^3 } \right)^4 = 5^4 \cdot \left( {a^3 } \right)^4 = 625a^{12}$Overigens is het niet onhandig te weten wat 252 is... WvR dinsdag 27 mei 2014
WvR dinsdag 27 mei 2014
©2001-2024 WisFaq