\require{AMSmath} Oppervlakte kubus Wat is de oppervlakte van een kubus met ribben van 0,4 m? joline Leerling mbo - maandag 26 mei 2014 Antwoord Een kubus bestaat uit 6 grensvlakken die allemaal een oppervlakte hebben van 0,42=0,16 m2. De totale oppervlakte is dan 6·0,16=0,96 m2. Toch? WvR maandag 26 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de oppervlakte van een kubus met ribben van 0,4 m? joline Leerling mbo - maandag 26 mei 2014
joline Leerling mbo - maandag 26 mei 2014
Een kubus bestaat uit 6 grensvlakken die allemaal een oppervlakte hebben van 0,42=0,16 m2. De totale oppervlakte is dan 6·0,16=0,96 m2. Toch? WvR maandag 26 mei 2014
WvR maandag 26 mei 2014
©2001-2024 WisFaq