\require{AMSmath} Kwadratische vergelijkingen oplossen Ik heb morgen een repetitie over het hoofdstuk, kwadratische vergelijkingen alleen ik kom niet uit een paar sommen..Kan iemand me helpen?3x(x-8)=0-5x(4x-7)=0 Vaness Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 april 2014 Antwoord Hallo Vanessa,3x(x-8)=0Dan is:3x=0 of x-8=0x=0 of x=8-------------5x(4x-7)=0Dan is:-5x=0 of 4x-7=0x=0 of 4x=7dus:x=0 of x=7/4 = 13/4OK zo? GHvD dinsdag 15 april 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb morgen een repetitie over het hoofdstuk, kwadratische vergelijkingen alleen ik kom niet uit een paar sommen..Kan iemand me helpen?3x(x-8)=0-5x(4x-7)=0 Vaness Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 april 2014
Vaness Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 15 april 2014
Hallo Vanessa,3x(x-8)=0Dan is:3x=0 of x-8=0x=0 of x=8-------------5x(4x-7)=0Dan is:-5x=0 of 4x-7=0x=0 of 4x=7dus:x=0 of x=7/4 = 13/4OK zo? GHvD dinsdag 15 april 2014
GHvD dinsdag 15 april 2014
©2001-2024 WisFaq