\require{AMSmath} Binomiaalgetallen 2 Kan iemand me op weg zetten voor volgend bewijs:C(n,p) = (n-p+1)/p · C(n,p-1) maarte 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014 Antwoord Ik stel vast:$\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ p \\\end{array}} \right)$=$\Large\frac{{n!}}{{(n - p)! \cdot p!}}$$\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ {p - 1} \\\end{array}} \right)$=$\Large\frac{{n!}}{{(n - (p - 1))! \cdot (p - 1)!}}$...en dan ben je er bijna... WvR zondag 16 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand me op weg zetten voor volgend bewijs:C(n,p) = (n-p+1)/p · C(n,p-1) maarte 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014
maarte 3de graad ASO - zondag 16 februari 2014
Ik stel vast:$\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ p \\\end{array}} \right)$=$\Large\frac{{n!}}{{(n - p)! \cdot p!}}$$\left( {\begin{array}{*{20}c} n \\ {p - 1} \\\end{array}} \right)$=$\Large\frac{{n!}}{{(n - (p - 1))! \cdot (p - 1)!}}$...en dan ben je er bijna... WvR zondag 16 februari 2014
WvR zondag 16 februari 2014
©2001-2024 WisFaq