\require{AMSmath} Vergelijking oplossen met de balansmethode Hoe reken ik handig deze som uit?50 + 0,40s = 25 + 0,50s Demi Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 februari 2014 Antwoord De balansmethode?50 + 0,40s = 25 + 0,50s0,40s = -25 + 0,50s-0,10s = -250,10s = 25s = 250Is dat handig? WvR woensdag 12 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe reken ik handig deze som uit?50 + 0,40s = 25 + 0,50s Demi Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 februari 2014
Demi Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 12 februari 2014
De balansmethode?50 + 0,40s = 25 + 0,50s0,40s = -25 + 0,50s-0,10s = -250,10s = 25s = 250Is dat handig? WvR woensdag 12 februari 2014
WvR woensdag 12 februari 2014
©2001-2024 WisFaq