\require{AMSmath} Grondtal bepalen bij optelling logaritmen Ik had een vraag over hoe ik een grondtal kan bepalen in een som van twee Logaritmen 1/9log1/3+ a log9/25=-3/2 Magome Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 19 oktober 2013 Antwoord Hoi Magomed,Ik zie hier dat er 1 variabele instaat de a. Is het niet gewoon de bedoeling de waarde van a te bepalen. Kortom de vergelijking op te lossen. In principe is het zo dat als er staat log(iets) dat men min of meer standaard van het grondtal 10 uitgaat. Dus log(3)=x dan 10x=3mvg DvL DvL zaterdag 19 oktober 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik had een vraag over hoe ik een grondtal kan bepalen in een som van twee Logaritmen 1/9log1/3+ a log9/25=-3/2 Magome Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 19 oktober 2013
Magome Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 19 oktober 2013
Hoi Magomed,Ik zie hier dat er 1 variabele instaat de a. Is het niet gewoon de bedoeling de waarde van a te bepalen. Kortom de vergelijking op te lossen. In principe is het zo dat als er staat log(iets) dat men min of meer standaard van het grondtal 10 uitgaat. Dus log(3)=x dan 10x=3mvg DvL DvL zaterdag 19 oktober 2013
DvL zaterdag 19 oktober 2013
©2001-2024 WisFaq