\require{AMSmath} Moeilijke vergelijking (1 − x ) (1 + x) = (1 − 2x) (1 + 2x) Beste manier om deze op te lossen? Tommy 2de graad ASO - zaterdag 7 september 2013 Antwoord Ik zou links en rechts uitvermenigvuldigen: $1-x^2=1-4x^2$. kphart zaterdag 7 september 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(1 − x ) (1 + x) = (1 − 2x) (1 + 2x) Beste manier om deze op te lossen? Tommy 2de graad ASO - zaterdag 7 september 2013
Tommy 2de graad ASO - zaterdag 7 september 2013
Ik zou links en rechts uitvermenigvuldigen: $1-x^2=1-4x^2$. kphart zaterdag 7 september 2013
kphart zaterdag 7 september 2013
©2001-2024 WisFaq