\require{AMSmath} Niveaulijnen Zij f:2-> waarvan de niveaulijnen cirkels zijn met M(1,2). Zij g:-> een eerstegraadsfunctie. f is van de vorm: 1) f(x,y) = g((x-1)2+(y-2)2) 2) f(x,y) = (x-1)2+(y-2)2 3) Niveaulijnen kunnen geen cirkels zijn 4) Geen van vorige Klopt het dat geen van vorige juist is? Anon Student universiteit België - maandag 21 januari 2013 Antwoord Dat klopt. kphart dinsdag 22 januari 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zij f:2-> waarvan de niveaulijnen cirkels zijn met M(1,2). Zij g:-> een eerstegraadsfunctie. f is van de vorm: 1) f(x,y) = g((x-1)2+(y-2)2) 2) f(x,y) = (x-1)2+(y-2)2 3) Niveaulijnen kunnen geen cirkels zijn 4) Geen van vorige Klopt het dat geen van vorige juist is? Anon Student universiteit België - maandag 21 januari 2013
Anon Student universiteit België - maandag 21 januari 2013
Dat klopt. kphart dinsdag 22 januari 2013
kphart dinsdag 22 januari 2013
©2001-2024 WisFaq