Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Lineariteit

Gegeven een functie f:n->. Welke uitspraak is fout?

1) Indien n=1 en f is homogeen van graad 1, dan is f lineair
2) Indien f lineair is en n=1, dan is f homogeen van graad 1
3) Indien n=2 en f is homogeen van graad 1, dan is f lineair
4) Indien f lineair is en n=2, dan is f homogeen van graad 2

2) volgt uit de definitie van lineaire functies. Ik weet echter niet welke fout is?

Anon
Student universiteit België - maandag 21 januari 2013

Antwoord

Het lijkt mij dat 1) en 2) correct zijn en 3) en 4) fout.

kphart
dinsdag 22 januari 2013

 Re: Lineariteit 

©2001-2024 WisFaq