\require{AMSmath} Ogenblikkelijke verandering hallo,kan iemand mij helpen? als ik een oefening maak bv.-10x3-25x2+6x+8 met als x is gelijk aan -3 mijn uitkomst is 35 maar het moet 426 zijn,ik begrijp het niet dank bij voorbaat,Zeb Meubus Overige TSO-BSO - donderdag 1 november 2012 Antwoord -10·(-3)3 - 25·(-3)2 + 6·(-3) + 8 = -10·-27 - 25·9 + -18 + 8 = 270 - 225 - 18 + 8 = 35 Je hebt dus helemaal gelijk! Heb je de functie wel helemaal goed overgenomen? En antwoordboekjes zitten er zelf ook regelmatig naast. MBL donderdag 1 november 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo,kan iemand mij helpen? als ik een oefening maak bv.-10x3-25x2+6x+8 met als x is gelijk aan -3 mijn uitkomst is 35 maar het moet 426 zijn,ik begrijp het niet dank bij voorbaat,Zeb Meubus Overige TSO-BSO - donderdag 1 november 2012
Meubus Overige TSO-BSO - donderdag 1 november 2012
-10·(-3)3 - 25·(-3)2 + 6·(-3) + 8 = -10·-27 - 25·9 + -18 + 8 = 270 - 225 - 18 + 8 = 35 Je hebt dus helemaal gelijk! Heb je de functie wel helemaal goed overgenomen? En antwoordboekjes zitten er zelf ook regelmatig naast. MBL donderdag 1 november 2012
MBL donderdag 1 november 2012
©2001-2024 WisFaq