Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 68580 

Re: Niveaulijnen schetsen

Ok dus gewoon je functie gelijkstellen aan c, omwerken naar y=... en dat is het functievoorschrift van de niveaulijnen. En dan kan je de niveaulijnen tekenen voor verschillende c's.

Anon
Student universiteit België - donderdag 11 oktober 2012

Antwoord

Omwerken naar 'y=...' zal niet altijd gaan. Zoals je bij de vergelijking van de cirkels al had kunnen zien. Maar bij eenvoudige voorbeelden is 'y=...' of 'x=...', als het kan, een optie, inderdaad.

WvR
donderdag 11 oktober 2012

©2001-2024 WisFaq