\require{AMSmath} Lineaire functies Ga na dat de functie f : R -> R met functievoorschrift f(x) = 2x voldoet aan de eigenschap:f(tx) = t·f(x) voor alle x in R en t in R.Oplossing:f(tx) = 2(tx) = 2txt·f(x) = t·2x = 2txDus f(tx) = t·f(x)Klopt dit? Ik vraag het maar even omdat dit zo simpel is...? Anon Student universiteit België - zondag 7 oktober 2012 Antwoord Zo simpel kan het zijn... WvR zondag 7 oktober 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ga na dat de functie f : R -> R met functievoorschrift f(x) = 2x voldoet aan de eigenschap:f(tx) = t·f(x) voor alle x in R en t in R.Oplossing:f(tx) = 2(tx) = 2txt·f(x) = t·2x = 2txDus f(tx) = t·f(x)Klopt dit? Ik vraag het maar even omdat dit zo simpel is...? Anon Student universiteit België - zondag 7 oktober 2012
Anon Student universiteit België - zondag 7 oktober 2012
Zo simpel kan het zijn... WvR zondag 7 oktober 2012
WvR zondag 7 oktober 2012
©2001-2024 WisFaq