\require{AMSmath} Verschil bij rekenkundige rij Van een RR is t5= 7 en t9=-1, bepaal de algemene term (start met t1) Mijn vraag was, hoe berekenen je hier het verschil met een wiskundige berekening? Help! Koen Student universiteit België - woensdag 1 februari 2012 Antwoord Het tweetal vergelijkingen a + 4v = 7 en a + 8v = -1 kun je toch wel oplossen, mag ik aannemen? Netjes onder elkaar zetten en van elkaar aftrekken. MBL woensdag 1 februari 2012 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Van een RR is t5= 7 en t9=-1, bepaal de algemene term (start met t1) Mijn vraag was, hoe berekenen je hier het verschil met een wiskundige berekening? Help! Koen Student universiteit België - woensdag 1 februari 2012
Koen Student universiteit België - woensdag 1 februari 2012
Het tweetal vergelijkingen a + 4v = 7 en a + 8v = -1 kun je toch wel oplossen, mag ik aannemen? Netjes onder elkaar zetten en van elkaar aftrekken. MBL woensdag 1 februari 2012
MBL woensdag 1 februari 2012
©2001-2024 WisFaq