\require{AMSmath} Zijde berekenen met alleen maar graden? Mijn vraag is:Kan ik met enkel hoeken een zijde berekenen?Voorbeeld: /|b / | / |a / |choek a= 57°, hoek c= 90° en hoek b= 33°Ik zou de hoogte van bc moeten weten... Lisa Student Hoger Onderwijs België - woensdag 17 augustus 2011 Antwoord Je weet wel alle hoeken maar geen enkele lengte dus je driehoek ligt niet vast. Misschien is AC wel 3 meter Dus helaas, dat zal niet gaan. WvR woensdag 17 augustus 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Mijn vraag is:Kan ik met enkel hoeken een zijde berekenen?Voorbeeld: /|b / | / |a / |choek a= 57°, hoek c= 90° en hoek b= 33°Ik zou de hoogte van bc moeten weten... Lisa Student Hoger Onderwijs België - woensdag 17 augustus 2011
/|b / | / |a / |c
Lisa Student Hoger Onderwijs België - woensdag 17 augustus 2011
Je weet wel alle hoeken maar geen enkele lengte dus je driehoek ligt niet vast. Misschien is AC wel 3 meter Dus helaas, dat zal niet gaan. WvR woensdag 17 augustus 2011
WvR woensdag 17 augustus 2011
©2001-2024 WisFaq