\require{AMSmath} 24 dobbelstenen Aan wisfaq,Hoe groot is de kans dat je 24 keer achter elkaar 6 gooit met 1 dobbelsteen?Ik ben al 1 uur bezig maar ik kom er maar niet uit... Jason Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 6 februari 2011 Antwoord Als het een eerlijke dobbelsteen is dan:$\Large \left( {\frac{1}{6}} \right)^{24} = \frac{1}{{4.738.381.338.321.616.896}}$1 minuut WvR zondag 6 februari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Aan wisfaq,Hoe groot is de kans dat je 24 keer achter elkaar 6 gooit met 1 dobbelsteen?Ik ben al 1 uur bezig maar ik kom er maar niet uit... Jason Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 6 februari 2011
Jason Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 6 februari 2011
Als het een eerlijke dobbelsteen is dan:$\Large \left( {\frac{1}{6}} \right)^{24} = \frac{1}{{4.738.381.338.321.616.896}}$1 minuut WvR zondag 6 februari 2011
WvR zondag 6 februari 2011
©2001-2024 WisFaq