\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 60238 Re: Bewijzen ( som-verschil-verdubbelings-en halveringsformules) voor de eerst vraag is er een foutje in het antwoord. cos(a+b)=cosacosb - sinasinb cos(a-b)=cosacosb + sinasinb Annele 3de graad ASO - zondag 23 januari 2011 Antwoord Anneleen, Correct.Is verbeterd. kn maandag 24 januari 2011 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
voor de eerst vraag is er een foutje in het antwoord. cos(a+b)=cosacosb - sinasinb cos(a-b)=cosacosb + sinasinb Annele 3de graad ASO - zondag 23 januari 2011
Annele 3de graad ASO - zondag 23 januari 2011
Anneleen, Correct.Is verbeterd. kn maandag 24 januari 2011
kn maandag 24 januari 2011
©2001-2024 WisFaq