\require{AMSmath} Uitdrukking gelijkstellen Beste kundige,Ik zit vast op het volgende vraagstuk.Het gaat hierbij om een uitdrukking: Öp / 23Öpmet p 0. Deze staat gelijk aan 6/2Welke stappen moet ik nemen om te bewijzen dat 6/2 hier gelijk aan staat?Het antwoord ligt waarschijnlijk zo voor de hand.Maar ik kom op 2·6pZiet u mischien waar ik een fout bega ?Met vriendelijke groet, Robin Student hbo - zondag 24 januari 2010 Antwoord Bedenk dat ÖP) = p0,5 en 3Ö(p) = p1/3.En bij delen worden exponenten afgetrokken, dus........... MBL zondag 24 januari 2010 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste kundige,Ik zit vast op het volgende vraagstuk.Het gaat hierbij om een uitdrukking: Öp / 23Öpmet p 0. Deze staat gelijk aan 6/2Welke stappen moet ik nemen om te bewijzen dat 6/2 hier gelijk aan staat?Het antwoord ligt waarschijnlijk zo voor de hand.Maar ik kom op 2·6pZiet u mischien waar ik een fout bega ?Met vriendelijke groet, Robin Student hbo - zondag 24 januari 2010
Robin Student hbo - zondag 24 januari 2010
Bedenk dat ÖP) = p0,5 en 3Ö(p) = p1/3.En bij delen worden exponenten afgetrokken, dus........... MBL zondag 24 januari 2010
MBL zondag 24 januari 2010
©2001-2024 WisFaq