\require{AMSmath} Vergelijking voor de lijn door twee punten Maak een vergelijking voor de lijn door de punten:P(-2,7) en Q(4,-5). Harry Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 11 juni 2009 Antwoord Harry,Vergelijking lijn: y=7+(12/-6)(x+2)=3-2x.De 12=7-(-5) en -6=-2-4. kn donderdag 11 juni 2009 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maak een vergelijking voor de lijn door de punten:P(-2,7) en Q(4,-5). Harry Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 11 juni 2009
Harry Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 11 juni 2009
Harry,Vergelijking lijn: y=7+(12/-6)(x+2)=3-2x.De 12=7-(-5) en -6=-2-4. kn donderdag 11 juni 2009
kn donderdag 11 juni 2009
©2001-2024 WisFaq