\require{AMSmath} Herleiden Hallo, ik heb nog een probleemje... We moeten y = cos2 (3x-(p/5)) herleiden tot de algemene sinus functie... Verder dan cos2 x = (1+cos 2x)/2 kom ik niet... Kunnen jullie mij soms helpen? Danku! Evy 3de graad ASO - zondag 18 januari 2009 Antwoord Geen gek plan. Je kunt dan schrijven: Vervolgens kan je met de cosinus omschrijven naar een sinus. Lukt dat? WvR zondag 18 januari 2009 Re: Herleiden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, ik heb nog een probleemje... We moeten y = cos2 (3x-(p/5)) herleiden tot de algemene sinus functie... Verder dan cos2 x = (1+cos 2x)/2 kom ik niet... Kunnen jullie mij soms helpen? Danku! Evy 3de graad ASO - zondag 18 januari 2009
Evy 3de graad ASO - zondag 18 januari 2009
Geen gek plan. Je kunt dan schrijven: Vervolgens kan je met de cosinus omschrijven naar een sinus. Lukt dat? WvR zondag 18 januari 2009
WvR zondag 18 januari 2009
©2001-2024 WisFaq