\require{AMSmath} Vergelijking Ik heb het antwoord gecontroleerdEn het antwoord was x = -1Bij 2x+1 x 6 = 2 · 12 Jeff Student hbo - woensdag 22 oktober 2008 Antwoord Inderdaad: x=-1 lijkt me inderdaad wel de oplossing van deze vergelijking. Maar wil je er mee zeggen? WvR woensdag 22 oktober 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb het antwoord gecontroleerdEn het antwoord was x = -1Bij 2x+1 x 6 = 2 · 12 Jeff Student hbo - woensdag 22 oktober 2008
2x+1 x 6 = 2 · 12
Jeff Student hbo - woensdag 22 oktober 2008
Inderdaad: x=-1 lijkt me inderdaad wel de oplossing van deze vergelijking. Maar wil je er mee zeggen? WvR woensdag 22 oktober 2008
WvR woensdag 22 oktober 2008
©2001-2024 WisFaq